BOGFIL COM SRL
   
 

Produse și servicii

    Despre noi
    Produse și servicii
  Produse
  Servicii

    Mass-media
    Dezvoltare durabilă
 
  Produsele firmei se regăsesc, deocamdată, mai mult în zona IT: prelucrări audio și video, realizarea de filme documentare, transferul conținutului de pe diferite suporturi audio și video (casete audio, VHS, DVD, CD, etc.) pe alte medii de stocare, pagini web, grafică și prelucrări grafice, redactare și editare computerizată, etc.
Preocuparea noastră de diversificare a produselor noastre va determina apariția unor produse care, sperăm, vor fi bine primite de către consumatori.

    Serviciile oferite se regăsesc cu precădere în domeniul naval (reparații nave și ambarcațiuni, reparații și construcții de bărci) și portuar (reparații calificate la macarale de cheu și alte utilaje portuare), dar și în cel al confecțiilor metalice.
În ultimul timp realizările în domeniul construcțiilor-montaj ne îndreptățesc să acordăm acestui segment de activitate o atenție deosebită.
Nici cerințele populației nu au fost neglijate, în acest moment depunându-se eforturi pentru identificarea celor mai utile și necesare servicii.

     
   
 Înapoi Sus