BOGFIL COM SRL
   
 

Disclaimer
 
    Despre noi
    Produse și servicii
    Mass-media
    Dezvoltare durabilă


1. Folosirea "BOGFIL”

Termenii “BOGFIL”, “Firmă”, "Companie", “Noi” sau “Nou㔠folosiți în acest website vor face referire la SC BOGFIL COM SRL în general sau, dacă nu este explicit exprimat în alt mod, acolo unde nu se face identificarea vreunui punct de lucru anume al SC BOGFIL COM SRL.

2. Declarații și garanții


Considerând faptul că BOGFIL a făcut mari eforturi pentru a include informații și link-uri exacte și de ultimă oră, astfel de informații și link-uri din acest website vă sunt oferite ca și facilitate pentru dumneavoastră pe principiul “așa cum sunt și așa cum sunt disponibile”

BOGFIL nu face declarații și nu garantează în nici un fel, expres sau implicit, incluzând, dar nelimitându-se la garantarea titlului, neîncalcării legii, caracterului comercial sau faptului că se potrivesc folosirii într-un scop anume, în legătură cu disponibilitatea, acuratețea, faptul că sunt date complete sau pe care te poți baza, sau conținutul acestui website.

3. Exonerare de responsabilitate

BOGFIL se declară exonerat de orice responsabilitate pentru folosirea acestui website sau a oricărei pagini legate de aceasta și nu va fi ținut responsabil în nici un mod oricare ar fi acesta pentru orice daună directă, accesorie, specială, indirectă, punitivă sau alte daune decurgând din accesarea de către dumneavoastră, utilizarea sau nereușita de a utiliza acest website sau orice altă pagină legată printr-un link cu acest website, sau oricare alte erori sau omisiuni în conținutul acestuia, incluzând, dar nelimitându-se la viruși, care vă pot ataca calculatorul, sau orice pierdere de afaceri, profituri, date sau acces. BOGFIL poate schimba această pagina oricând fără avertizare dar nu își asumă responsabilitatea de a o actualiza. Toți utilizatorii sunt de acord ca orice acces sau folosire a acestei pagini și a oricărei pagini în link cu aceasta din acest site și conținutul acesteia se face pe propriul risc.

4. Link-uri fata de website-uri sau pagini apartinand unor terte parti

BOGFIL nu iși exprimă nici o opinie și nu raspunde de conținutul nici unui website al unui terț legat prin link din acest website sau prin care ați obținut acces la acest website. BOGFIL nu face nici o declarație oricare ar fi ea asupra oricărei pagini a unei terțe parti și în mod expres își declară lipsa de răspundere pentru orice astfel de informație provenind de la o astfel de terță parte și folosirea ei.

5. Ofertă sau solicitare

Investitorii nu trebuie să se bazeze pe informații oferite în această pagină pentru decizii de investiții astfel de informații neconstituind o ofertă sau solicitare pentru achiziția sau lichidarea, negocierea sau orice tranzacție de valori BOGFIL.
 
       
   
 Înapoi Sus  
 
       
   
Feedback  |  Disclaimer  |  Copyright